Sposób przygotowania

Bakłażany myjemy- przecinamy wzdłuż na połówki- wydrążamy miąższ i nacinamy skórki co kilka centymetrów- solimy i odstawiamy na bok na pół godzinki.
Po tym czasie wylewamy sok , który powstał i smarujemy bakłażana oliwą.
Miąższ siekamy i razem z pozostałymi warzywami smażymy na oliwie- przyprawiamy. Pod koniec dodajemy fasolę.
Do miseczek z bakłażana wkładamy warstwę sera mozarella pokrojonego w plastry, warstwę usmażonych warzyw i znów warstwę sera- posypujemy przyprawami.
Grillujemy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    bardzo dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    rewelacja
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Fantastycznie wygląda i musi smakować wyśmienicie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda super;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Smaczna sprawa :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    czasami nie wiem co napisać bo samo smaczne, pyszne, super czy świetne to za mało nawet jak sie napisze wszystko razem :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    pyszny:-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monia87

    fajnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !