Sposób przygotowania

Ziemniaki kroimy w grube plastry, układamy w naczyniu żarodopornym i co jakiś czas posypujemy pokrojoną w kostkę cebulą, przyprawą do ziemniaków i solą. na ostatnią warste dajemy nieco suszonej natki pietruszki i układamy w kilku miejscach tłuszcz, przykrywamy i pieczemy 45 minut w temp 200*. Podajemy do obiadu

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    znakomita zapiekanka!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo lubie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    świetna:) na pewno pyszna:P

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !