Sposób przygotowania

Aby przygtowac ciasto musimy 3 dag drożdzy rozpuscic z odrobiną cukru, następnie dolać szklanke mleka, łyżke oleju i łyżeczkę soli, miksturę tą wlewamy do 3 szklanek mąki i zagniatamy ciasto, które wałkujemy i układamy na blaszce. Smarujemy je warstwą ketchupu
Pieczarki kroimy w plasterki i razem z cebulką pokrojoną w kostkę przesmażamy na łyżce margaryny, gdy sa miękkie układamy równomiernie na cieście, na to dajemy śćisle plasterki kiełbasy, posypujemy dużą ilością startego sera, doprawiamy solą pieprzem i oregano. Pieczemy w temp 180* przez 20 minut

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Asia23

    pyszny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    kiziolek201

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !