Sposób przygotowania

Każdą kolbę kukurydzy smarujemy masłem , oprószamy solą i pieprzem. Zawijamy dokładnie w folię aluminiową.Kładziemy na rozgrzanym grillu i pieczemy ok 40 minut.Można też przygotować kukurydzę w piekarniku -200 stopni. Podajemy np. z majonezem lub keczupem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    Lubię taka kukurydzę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pychotka!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !