Sposób przygotowania

Kukurydzę, fasolę białą i czerwoną przecedzić każde osobno, kapustę poszatkować, rzodkiewkę pokroić w półplastry, szczypiorek usiekać,ogórki pokroić i makaron z zupki wraz z przyprawami zalać a po wyrośnięciu odcedzić. Wszystko układać w misce dookoła kupkami (nie mieszać). Na środek sałatki dopiero przed podaniem dać 4łyżki majonezu popieprzyć i posolić między warzywami.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    taka poukładana:) fajnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    Kolorowo:-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    chyba zrobię dziś sałatkę:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    wygląda przepięknie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    jaka piękna kolorowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    ciekawa ta sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !