Sposób przygotowania

W mięsku trzeba wydrążyć otwór przez środek i włożyć w niego śliwki. Przygotowuję marynatę na bazie oliwy z oliwek marynaty z soli, pieprzu, czosnku, majeranku i przyprawy do dań. Posmarowań tą marynatą mięsko i odstawić na ok godz w chłodne miejsce. Piec w rękawie przez około 1 godzinę.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Robię podobny schab z nadzieniem śliwkowym i jest bardzo smaczny:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    taki lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    pięknie wygląda i oczywiście smakuje, dawno nie jadlam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja!;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    smaczności! bardzo taki lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    wyśmienite
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    idealny!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aneta25

    rewelacja
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wspaniale wygląda
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Bardzo lubię taki schabik.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    i ja także
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Podtrzymuję to co wcześniej napisałam,bardzo lubię taki schabik i ilekroć widzę Twój przepis ślinka mi cieknie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !