Sposób przygotowania

Pałeczki z kurczaka, czyli udka z usuniętą kostka i skórką, solimy i posypujemy przyprawą do kurczaka. Odstawiamy na min kwadrans. Po tym czasie pokrojone w plasterki pieczarki wkładamy do mięska i zawijamy. Pomocniczo można związać mięsko, jak gołąbki. Podsmażamy na tłuszczu przez chwilkę, żeby tylko zamknęły się pory i wkładamy do naczynia żaroodpornego. Posypujemy pieczarkami i zapiekamy w piekarniku przez ok godz.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Bardzo lubię połączenie kurczaka i pieczarek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wspaniałe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    nabrałam apetytu na nie:o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo smaczne,lubię takie.
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo apetyczne u mnie mają wzięcie...
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nie ma co pyszne jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    pyszności mniam
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    pyszny kurczaczek
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !