Sposób przygotowania

Kotlety rozbij na bardzo cienkie plastry. Posyp je solą i pieprzem oraz suszonymi ziołami. Czosnek obierz, potnij w cienkie plasterki. Sznycle cienko posmaruj musztardą. Na mięsie ułóż plasterki czosnku. Płaty złóż na pół. Jajka zmiksuj z mąką i mlekiem. Kotlety zanurzaj w cieście, kładż na mocno rozgrzany olej i smaż na złoty kolor po 3-4 minuty z obu stron. Podawaj z ryżem oraz sałatką z pomidorów.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    świetne, na pewno wypróbuję:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takich jeszcze nie robiłam, ale muszę koniecznie wypróbować.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !