Sposób przygotowania

CIASTO;
BIAŁKA UBIJAMY Z CUKREM, DODAJEMY ŻÓŁTKA I MĄKĘ Z PROSZKIEM, DZIELIMY NA PÓŁ I PIECZEMY 2 BISZKOPTY WYLEWAMY DO TORTOWNICY I PIECZEMY 30 MIN, STUDZIMY.
KREM;
MASŁO ROZTAPIAMY DODAJEMY CUKIER ŚMIETANĘ I GALARETKI, MIESZAMY AŻ SIĘ ROZPUSZCZĄ JEDNEGO BISZKOPTA PRZEKRAWAMY POŁOWĘ KRUSZYMY I MIESZAMY Z MASĄ I WIŚNIAMY, NA DRUGIEGO WYŁADAMY POŁOWE MASY PRZEKRYWAMY BISZKOPTEM,
LUKIER
BIAŁKA UBIJAMY Z CUKREM I SOKIEM AŻ ZGĘSTNIEJĄ 3/4 LUKRU SMARUJEMY WIERZCH I BOKI CIASTA RESZTĘ MIESZAMY Z KAKAO I ROBIMY ESY-FLORESY.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !