Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w sosie
2. Posiekana cebulę podsmażyć, podlac wodą i dodać kostkę rosołową . Następnie dołozyć rybę obtoczoną w mące i ziołach. Po 10-15 min. dodac śmietanę i serek topiony. Wymieszać. podawac z makaronem.
filet rybny | 2 szt. |
śmietana | 1 szkl. |
makaron | 250 g |
serek topiony | 100 g |
cebula | 1 szt. |
kostka rosołowa | 1/2 szt. |
mąka | 4 łyżeczki |
sok z cytryny | 1/2 szt. |
sól | |
koper | 1 pęczek |
natka pietruszki | 1 pęczek |
bazylia | |
oregano |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: