Sposób przygotowania

Cebulę, marchew, pietruszkę, ziemniaki pokroić w kostkę. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek. Zalać 2 litrami wody i gotować do miękkości- 15 minut. Potem dać żurek z butelki według przepisu producenta. Wkładamy do garnka kiełbasę. Dodajemy śmietany i zagotowywujemy, przyprawiamy wegług uznania. Żurek podajemy z jajkiem przekrojonym wzdłuż.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    smakowity
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    darus

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pychota! Super tradycyjne jedzenie!
  • 4
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    ja też uwielbiam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna99

    pychota!
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    zawsze smaczny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    nie ma jak żurek :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    pyszne knedle
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    świetny taki z kiełbaską
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    czy robiłas kiedyś na zakwasie ?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    b lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !