Sposób przygotowania

1. Produkty sypkie tj. maka, sol, proszek do pieczenia, mieszamy ze soba, dodajemy jajka, miekkie maslo, oliwe, jogurt i recznie wyrabamiamy ciasto.
2. Wkladamy ciasto na 30 min do zamrazarnika.
3. Nastepnie formujemy kulki, wkladajac w srodek lyzeczke rozgniecionej fety.
4. Buleczki smarujemy zoltkiem, posypujemy ziarnami i pieczemy ok 30 min w 180 stopniach. Z przepisu powstaje 10 smacznych buleczek.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Super pomysł!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    ciekawi mnie ten smak na pewno wypróbuję, bo lubię fete
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam, bo sa pyszne. a szczegolnie prosto wyciagniete z piekarnika :)
  • 1
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    pychotka:)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    s? ?wietne
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Z pewnością są smaczne, koniecznie muszę spróbować!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !