Sposób przygotowania

Najpierw paprykę przekroić na pół potem czyścimy z nasion i układamy na blaszce same papryki od wewnętrznej strony na 25 minut , aby tylko się pomarszczyły, a w między czasie my robimy nadzienie . Na patelnie wlewamy oliwę z oliwek i smażymy posiekany czosnek, cebulę seler i grzyby , do tego dodajemy uprażoną kaszę jęczmienną , możemy dodać wody, mieszamy , doprawiamy do smaku, zmniejszamy na malutki płomień i dusimy kilka minut. Następnie wypełniamy papryki, posypujemy na koniec jeszcze serkiem żółtym startym i wkładamy jeszcze od 20 do 30 minut w temp. 180 st do piekarnika.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !