Sposób przygotowania

Filety pokroić w paseczki centymetrowej grubości. Szparagi obrać usuwając skórkę z ich dolnej części, pokroić na kawałki. Bulion wymieszać z winem, zagotować, dodać kurczaka, groszek, szparagi, gotować do miękkości na wolnym ogniu, dodać szczypiorek, majeranek doprawić do smaku. Rozlać na talerze i posypać parmezanem

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Musi ladnie wygladac i smakowac.
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetna zupa :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !