Sposób przygotowania

1. Cebulę i czosnek obrać i drobno posiekać, po czym wymieszać z mięsem mielonym, jajkiem oraz bułką tartą (tyle, aby powstała zwarta, plastyczna masa).
2. Z masy mięsnej uformować niewielkie klopsiki, obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na oleju. Następnie przełożyc do rondla, podlać wodą i dodać starte marchewki. Doprawić solą, pieprzem i maggi. Dusić ok. 15 min., az marchewka stanie się miękka.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    cos nowego, sprobuje:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !