Sposób przygotowania

Na oliwie podsmażamy pokrojone w piórka cebule, jak już się zeszklą dorzucamy do nich pokrojone w paski papryki, papryczkę chili i smażymy chwilę. W międzyczasie rozmrażamy rybę i posypujemy ją obficie Przyprawą do ryb i czarnym pieprzem. Następnie dodajemy koncentrat, pomidory wraz z zalewą i dusimy jakieś 10-15 min. Po tym czasie dodajemy odsączoną z zalewy fasolę i pokrojoną w paski rybę. Gotujemy 5-7 min. Doprawiamy do smaku słodką papryką, przecisiśniętymi ząbkami czosnku, pieprzem cayenne, solą i sokiem z limonki.
SMACZNEGO!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    super
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pycha
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    bardzo pozytywne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !