Sposób przygotowania

Białko ubić na sztywno, dodawać stopniowo cukier, jak się rozpuści dodać cukier puder. Ubijać jeszcze kilka minut. Galaretkę rozpuścić wg przepisu na opakowaniu, ostudzić. Połowę galaretki rozlać do pucharków i schłodzić w lodówce. Drugą część galaretki wlać do białek, dokładnie wymieszać, wylać na stężałą galaretkę. Schłodzić.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Zjadłabym porcyjkę takiego deseru.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !