Sposób przygotowania

Szynkę kroimy w drobną kostkę,pomidory i paprykę także,pieczarki oczyszczamy i kroimy w cienkie plasterki.W misce mieszamy ryż,szynkę,pomidory,paprykę i pieczarki.Z octu,oleju soli i pieprzu robimy sos i dodajemy go do sałatki,mieszamy i odstawiamy na 2 godziny.Filet z łososia kroimy w 2 cm kostkę i skrapiamy je sokiem z cytryny.Rybę nakłuwamy na szpadki,smarujemy ze wszystkich stron sklarowanym masłem i doprawiamy solą i pieprzem.Grillujemy je 5 min.Sałatkę ryżową doprawiamy i posypujemy zieleniną.Nakładamy sałatkę a na nią kładziemy szaszłyk.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    anemon

    Zapowiada się bardzo smacznie.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    brzmi rewelacyjnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    znakomite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !