Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać i zetrzeć na dużych oczkach .Umytą cukinię zetrzeć w plasterki. Groszek osączyć i dodać do startych warzyw. Doprawić do smaku solą i pieprzem.Dokładnie wymieszać z przesianą mąką i ubitym jajkiem. Smażymy placki na złoty kolor z obu stron.Można zrobić do nich dip z twarożku kanapkowego, koperku ,cebuli,czosnku, sól.pieprz.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ja robię placki z cukinii również na słodko.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marianmaras

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajne :-)
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    wspaniałe
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Z cukinii jeszcze nigdy nie jadłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !