Sposób przygotowania

Owoce pokroić w plasterki i przełożyć do wazy. Zasypać cukrem oraz wlać połowę wina i likier pomarańczowy. Wstawić do lodówki na godzinę. Następnie wlać resztę wina oraz schłodzoną wodę sodową.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetny pomysł
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszności.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !