Sposób przygotowania

Ryż gotujemy na sypko.Wysypujemy na talerze i polewamy syropem z brzoskwiń.Brzoskwinie kroimy w drobną kostkę i wkładamy na ryż.Posypujemy cukrem i cynamonem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ekstra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    lubię ryż na słodko :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe jak by to smakowało zapieczone,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    lekkie i pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    ja też lubię takie jedzenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    mniam:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł z tymi brzoskwiniami
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !