Sposób przygotowania

Pastylki (takie w zielonym sreberku) rozpuścić z mlekiem, ostudzić. Masło wymieszać z cukrem pudrem i 1 szklanką mleka w proszku. Wlać roztopione pastylki i dosypać resztę mleka w proszku. Dokładnie zagnieść i uformować małe kulki. Można je obtoczyć w cukrze pudrze, kakao rozpuszczalnym, albo zostawić bez obtoczenia. Schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    zamiast gum dla odświeżenia :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo mi się podoba ten przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    DanutaS

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    amaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    amaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    świetne,na pewno by mi smakowały

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !