Sposób przygotowania

Filet z pstrąga gotujemy na parze.Solimy go solą morską,kropimy cytryną,oliwą i obtaczamy w świeżym posiekanym koperku .

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    piękne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    uwielbiam pstrąga z każdymi dodatkami!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olivka

    pstrągi są ekstra!
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    piękny widok
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    świetne danie i przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !