Sposób przygotowania

Wymieszać mąkę, płatki, proszek, sodę, sól i cukier. W osobnym naczyniu rozgnieść widelcem banany, dodać jajko, oliwę i dokładnie wymieszać. Połączyć z mąką i płatkami, dodać posiekane orzechy i wymieszać. Formę do pieczenia muffin wyłożyć papilotkami i napełnić masą. Piec na złoty kolor w 180 stopniach ok. 20-25 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    już czuję ten smak;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Muszę zrobić.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    mm z bananami pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ślinka aż leci , mniam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    z takimi skladnikami świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    muszą być pyszne!:)
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne babeczki i na pewno wilgotne?)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    lubię ciasta z bananami
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !