Sposób przygotowania

Bananów nie obierać. Naciąć im skórkę z jednej strony wzdłuż, lekko rozchylić. Posmarować w środku masłem. Do każdego banana wsypać po 2 łyżeczki cukru. Kłaść na grilla nacięciem do góry. Grillować, aż banany będą miękkie. Zdjąć na talerz, uważając, żeby nie rozlać soku ze skórki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    a to ciekawe, muszę takie zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    o prosze nigdy czegos takiego nie jadlam
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Dla mnie nowość. Muszę w sezonie takie przygotować.
  • 1
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    bardzo smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    nie jadlam jeszcze takich bananow, ale w tym sezonie wyprobuje!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !