Sposób przygotowania

Mięso pokroić w grubą kostkę. Olej wymieszać z ziołami, przyprawą do kurczaka i solą. Zalać mięso, odstawić na min.1 godzinę. Boczek pokroić w grube półplasterki, cebulę w krążki. Na patyczki do szaszłyków nakładać na przemian kawałek mięsa, cebuli i boczku. Piec na grillu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    suzana

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    same pyszności,wspomnienie lata
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    bardzo lubię szaszłyki,fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !