Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy, a marchewki trzemy na średnich oczkach tarki i łączymy. Z cytryny wyciskamy sok, dodajemy cukru i mieszamy. Następnie takim sosem polewamy kapustę. Jeszcze tylko odrobina ziół i soli do smaku. Mieszamy i gotowe. Kapusta w smaku będzie przypominać kapustę kiszoną.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    sprytne:) ja czasem zakwaszam \"sos\" , którym polewam kapustę pekińską
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    muszę sprawdzić to kiszenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    zjadłabym taką teraz;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    ciekawy przepis!
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    na pewno pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !