Sposób przygotowania

Pieczarki i cebulę pokroić w kostkę, usmażyć na oleju, dodać sól i pieprz, przełożyć do miski. Do pieczarek dodać resztę składników i wymieszać. Kłaść łyżką na rozgrzany olej porcje masy i smażyć placuszki na rumiano z obu stron.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    bomba
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    bardzo smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Nie jadłam takich, ale fajny przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pomysłowe te placuszki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !