Składniki:
wywar drobiowo-wołowy | 2 litry |
botwina z buraczkami | 1-2 pęczki |
marchew | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
ziemniaki | 2-3 szt |
czosnek | 3-4 ząbki |
śmietana | wg.uznania |
sól | do smaku |
pieprz | do.smaku |
fasolka czerwona | 1 puszka |
wywar drobiowo-wołowy | 2 litry |
botwina z buraczkami | 1-2 pęczki |
marchew | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
ziemniaki | 2-3 szt |
czosnek | 3-4 ząbki |
śmietana | wg.uznania |
sól | do smaku |
pieprz | do.smaku |
fasolka czerwona | 1 puszka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: