Sposób przygotowania

Groch zalewamy zimną wodą ( około1,5 litra)- gotujemy- dodajemy kostki rosołowe a pod koniec pokrojone ziemniaki.
Boczek kroimy i podsmażamy razem z drobniutko posiekaną cebulką i papryką- przyprawiamy Kucharkiem- dodajemy do zupy.
Z masła i mąki robimy zasmażkę- zagęszczamy zupę- przyprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Pysznoooości
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda zachęcająco;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Same pyszności.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    świetna zupka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    lubię grochówki pod różnymi postaciami
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    ciekawa nazwa to krok do sukcesu:) fajny przepis:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    pychotka;))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !