Sposób przygotowania

Parówki obrac z osłonek i naciąc wzdłuż(nie przecinac do końca).Ser pokroic w słupki szerokości 1cm i długości parówki.Każdą parówkę oprószyc w środku roztartym majerankiem i papryką,a po włóżeniu kawałka sera ciasno owinąc plastrem boczku i spiąc wykałaczką.Parówki zapiekac w gorącym piekarniku,aż boczek się zrumieni ,a ser roztopi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    parówki w tej wersji są smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !