Sposób przygotowania

Kawę zalewamy w małym dzbaneczku 50ml gorącej, ale nie wrzącej wody. Mleko zagotowujemy z laską naciętą wzdłuż wanilii. Następnie ściągamy je z gazu i ubijamy trzepaczką (ręczną lub elektryczną) do utworzenia pianki. Tak przygotowane mleko przelewamy do wysokiej szklanki i delikatnie wlewamy zaparzone wcześniej espresso. Na koniec po ściance wlewamy syrop barmański, który ciężarem opadnie na dno.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    i diabli wzieli moją diete :P Super!!
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Fajnie musi smakować.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    FAJNE
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Oj, pyszności :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    swietne, sam bym sie napil
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    mniam...pyszna:)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    uwielbiam takie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !