Sposób przygotowania

Z udek (górna część) wyciąć kość, mięso rozłożyć. Posypać solą, przyprawą do mięs. Na każdym udku ułożyć kawałek cebuli i sera. Zwinąć, zabezpieczyć wykałaczką. Ułożyć w naczyniu do zapiekania, polać odrobiną oleju i posypać rozmarynem. Piec ok.1 godzinę i 20 minut. W połowie pieczenia można mięso odwrócić na drugą stronę.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dla mnie rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie mięsko to smakołyk
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    wypróbuję :)
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Z chęcią zjadłabym takie na obiad.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !