Sposób przygotowania

Kasze gotujemy .Na patelni smazymy na maśle pokrojony szpinak z dodatkiem soli.Gdy szpinak będzie miękki dodajemy do niego kaszę .Mieszamy .

Pstrąga gotujemy w paroważe z dodatkiem soli i soku z cytryny .

Gotowy filet układamy na ciepłej kaszy . Na wierzch dajemy śmietanę połączona z odrobiną wyciśniętego czosnku z dodatkiem soli.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    super musi byc pycha
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    smacznie i zdrowo
  • 2
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Bardzo apetyczne, mniam...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Yvonne

    przepysznie wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    fajne połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !