Sposób przygotowania

Kapustę cienko poszatkować. Delikatnie rozetrzeć z cukrem (1 łyżeczka) i solą. Dodać sok z cytryny, starkowaną marchewkę i jabłko i drobno posiekane: szczypiorek i koperek. Wlać 2 łyżki oliwy i dokładnie wymieszać. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    uwielbiam surówki,coś dla mnie
  • 0
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    Pycha wczoraj robiłam bardzo podobną ;-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    pyszka
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Prostota surówka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Szybka, zdrowa, smaczna.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !