Sposób przygotowania

Biszkoptami wyłożyć dno tortownicy. Żelatynę namoczyć w 6 łyżkach wody a gdy napęcznieje podgrzewać do momentu aż się rozpuści. Serki wymieszać razem z żelatyną na końcu dodając śmietanę ubitą z cukrem - na sztywno. Całość delikatnie wylać na biszkopty i wstawić do lodówki aby do stężenia.Galaretkę przygotować według przepisu na opakowaniu. Z arbuza i jabłka wyciąć kulki. Gdy galaretka zacznie tężeć wylać ją na deser, udekorować owocami i ponownie wstawić do lodówki. Przed podaniem zdjąć boki tortownicy.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    Jakoś tak arbuza pomijałam do tej pory..
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !