Sposób przygotowania

Ryż przepłukac zimną wodą.Cebulę,czosnek,pieczarki pokroić w kostkę i zarumienić na gorącym oleju,dodać ryż,przyprawy.Zalać woda(1,5 szkl)z rozpuszczoną kostka rosołową.Po wymieszaniu gotować około 20 minut, nie mieszać.Przed podaniem posypać tartym serem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajna kolacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    musi być pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Milena87

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !