Sposób przygotowania

Z porcji rosołowej ugotować rosół i przelać go przez sito do drugiego garnka.Ponownie wstawić rosół na ogień i dodać oczyszczone drobniutko pokrojone i podduszone na margarynie pieczarki.Gotować ok. 15 minut, dodać zaprawę ze śmietany i mąki , wymieszać. Przyprawić do smaku solą i pieprzem, majerankiem ,chwilę podgrzewać na małym ogniu cały czas mieszając.Makaron ugotować , nałożyć na talerze i zalać gorącą zupą .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    bardzo lubie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    lubię taką
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    apetyczna
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Taką zupkę to mój mąż zjadłby z chęcią :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !