Sposób przygotowania

Bakłażana pokroić w kostkę, posolić i odstawić na ok. 20 min. Makaron ugotować al dente, a pomidory pokroić w kostkę Bakłażana osączyć z soku i podsmażyć na maśle, pod koniec dodać pomidory i połączyć z wstążkami, podawać posypane serem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    uwielbiam!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    bardzo lubię bakłażana :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !