Przepis i sposób przygotowania na: Rafaello z cytrynową nutką
Po schłodzeniu wsypujemy fixy i ubijamy śmietanę na sztywno- mieszamy z wiórkami i skórką cytrynową.
Sok ananasowy mieszamy z cytrynowym- skrapiamy biszkopt.
Wykładamy masę na biszkopt.
biszkopt jasny | 1 szt |
czekolada biała | 2 tabliczki |
śmietana kremowa 30% | 500 ml |
wiórki kokosowe | 20 dag |
fix do śmietany | 3 szt |
skórka cytrynowa | 1/2 szklanki |
sok z cytryny | 3 łyżki |
sok ananasowy | 1/4 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: