Sposób przygotowania

Piersi przekroić na dwa płaty i delikatnie z jednej i drugiej strony przyprawić solą i pieprzem. Z jednej strony posypać przyprawą do kurczaka,przykryć folią spożywczą i wstawić do lodówki na 10 minut.Na każdy płat mięsa kładziemy wycięte fileciki z mandarynki i składamy na pół przyciskając brzegi. Panierujemy w mące ,moczymy w białku i panierujemy w płatkach migdałowych.Smażymy na rozgrzanym tłuszczu, na średnim ogniu , na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne połączenie
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    super danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    super smaki:-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !