Sposób przygotowania

Utrzec margarynę z cukrem,cukrem waniliowym i żółtkiem.Pokruszyc drobno herbatniki,dodac do masy,pod koniec ucierania dodac alkohol i wsypac kakao.Formowac małe kuleczki i obtaczac w wiórkach kokosowych.Przed podaniem oziębic w lodówce.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    smaczny deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    oj dawno ich nie robiłam
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam takie kuleczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !