Sposób przygotowania

Brukselkę, po umyciu wkładamy do gotującej się, osolonej wody. Gotujemy do uzyskania miękkości - ok 15-20 min. Na patelni rozgrzewamy trochę masła (ok 2 łyżek) i dosypujemy bułkę tartą. Czekamy aż bułka wsiąknie masełko i lekko zarumieniamy. Polewamy brukselkę i podajemy.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zjadam w takiej wersji jak jestem głodna wieczorem...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    Smaczne
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam brukselkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    lubię brukselkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    bardzo lubię brukselkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !