Sposób przygotowania

W jednej misce mieszamy ze sobą: mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sodę, cynamon, posiekaną czekoladę i pokrojonego banana. W drugiej misce mieszamy ze sobą jajko, kefir lub maślankę, rozpuszczoną margarynę. Następnie płynne składniki przelewamy do sypkich i szybko mieszamy. Niezbyt dokładnie. Jeśli będziemy zbyt długo mieszać to muffinki nie wyrosną.
Następnie masę przelewamy do papilotek tak, żeby było do 3/4 wysokości. Wstawiamy do nagrzanego do 200 stopni piekarnika i pieczemy około 20 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    aż ślinka cieknie
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    bardzo ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    łatwe w przygotowaniu i pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniałe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Uwielbiam muffinki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    baaaaaaajka :))
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    są świetne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    są świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    rybka

    Dzięki za przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rybka

    Dzięki za przepis:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    robię takie same są pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Uwielbiam takie, są pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !