Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo. Po ostudzeniu obrać i pokroić w grubszą kostkę. Parówki obrać ze skórki i posiekać na pół plasterki lub w kostkę. Paprykę pokroić w kostkę. szczypiorek i koperek po umyciu i osuszeniu posiekać. Dodać ok 2 łyżek musztardy i 2 łyżek jogurtu naturalnego. Doprawić do smaku solą i pieprzem ziołowym. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Ilość musztardy zależy od indywidualnych upodobań.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    smaczna sałatka
  • 2
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    kmmm
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    super
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    musi być pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !