Sposób przygotowania

Udka,opłukac,wysuszyć papierowym ręcznikiem i ostroznie zdjąć skórę,oddzielić mięso od kości,nie rozbijam tłuczkiem.Doprawić wg uznania,udka panierujem najpierw w mące,potem w jajku,a nastepnie w tartej bułce.Na patelni rozgrzewamy olej i smazymy udka troszkę dłużej niż kotlety schabowe.
Smacznego.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    dawno nie robiłam koniecznie muszę zrobić z taka jeszcze chrupiącą skórką
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pyszne i chrupiące
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    muszą być smaczne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smkowicie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takiego kuraka...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pyyycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam ich smak :P)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    apetyczne
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    w końcu zrobiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !