Sposób przygotowania

Naleśniki przygotowujemy słone wg. własnych przepisów.
Jabłka trzemy na tarce dodajemy do nich przetarte przez sito śliwki, cukier. Wszystko zagotowujemy i posypujemy na koniec cynamonem. Ugotowane owoce nakładamy łyżeczką na naleśniki, a te formujemy w krokiety, obtaczamy w jajku, bułce i smażymy obustronnie na złoty kolor. Podawać ją z bitą śmietaną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszne
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    takich krokietów jeszcze nie jadłam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    darus

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    na słodko też lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    interesujący przepis :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    takich nie jadlem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    interesujący przepis warty wypróbowania
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    jak dla mnie to nowość - muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !