Sposób przygotowania

3 główki czosnku przeciskamy przez prasę i dodajemy sporo majeranku. Dodać trochę soli. Wszystko odstawiamy na ok godz, po czym dodajemy do mięska. Przed pieczeniem zamarynowane mięsko powinno poczekać kilka godzin.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super ,wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    Ja również spróbuję ;)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    robię podobną
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajna marynata
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    schabik tak robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super, wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetna marynata
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    czosnek i majeranek to najlepsze przyprawy do mięs

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !