Sposób przygotowania

1. Mąkę, proszek, cukier, żółtka, margarynę i ocet zagnieć. Schłodź. Ciasto rozwałkuj na cienkie placki, posyp cynamonem. Szklanką wykrój krążki.
2.Jabłka obierz, pokrój na plasterki. Ułóżna krążkach ciasta, sklej, formując pierożki. Ułóż na natłuszczonej blasze.Piecz ok. 15 min.w temp. 180 stopni. Ostudź, posyp cukrem pudrem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    wspaniałe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotkaaaaa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne pierożki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !