Sposób przygotowania

Jajka ubić z cukrem kryształem i cukrem waniliowym na gęstą pianę.Ubijając,stopniowo dodawać mąkę krupczatkę.Do natłuszczonej i oprószonej formy wlać ciasto.Piec 20 minut w temperaturze 180 stopni.Twaróg utrzeć wraz ze skondensowanym mlekiem i drugim opakowaniem cukru waniliowego na gładki krem.Banany obrać,pokroić na kawałki.Przestudzone ciasto biszkoptowe przekroić wzdłuż.Jeden blat posmarować połową konfitury,rozłożyć część bananów i rozsmarować krem twarogowy.Przykryć drugim blatem,lekko docisnąć.Posmarować konfiturą,poukładać pozostałe banany,posypać wiórkami kokosowymi.Smacznego!

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !